Somfy WireFree -ratkaisujen monet edut 

Somfy WireFree -ratkaisujen monet edut 

Somfy WireFree -kaihtimien tai -verhojen avulla voit tarjota asiakkaillesi näitä etuja: 
  • Asennus on siistiä ja helppoa, mikä säästää aikaa ja rahaa. 
  • Somfy WireFree -moottorit takaavat maksimaalisen häiriöttömän toiminnan ladattavien akkujen pitkän käyttöiän ansiosta, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä. 
  • Yksinkertaisen ja yhdenmukaistetun määrityksen ansiosta kaikilla moottoreilla on sama asetusmenettely. Moottorit ovat yhteensopivia kaikkien Somfy RTS- ja Somfy TaHoma switch -ohjainten kanssa.   
  • Liittämällä WireFree-ratkaisut TaHoma switch -ohjaimeen, asiakkaasi voivat ohjata ratkaisua äänikomennoilla sekä yhdistää ne muihin Somfy-tuotteisiin tai yhteensopiviin tuotemerkkeihin. 
Somfy TLW25 WT -moottori: Täydellistä mukavuutta sinulle ja asiakkaillesi

Somfy TLW25 WT -moottori: Täydellistä mukavuutta sinulle ja asiakkaillesi

TLW25 WT on Somfyn uusi kaksoistehoinen moottori sälekaihtimille, laskosverhoille ja kaihtimille, joissa 25 mm - 50 mm kiskojärjestelmä. Tämä uusin moottorivalikoimamme tulokas tarjoaa monia parannettuja toimintoja.

Sisäverhoille tarkoitettu moottori tarjoaa asiakkaillesi täydellistä käyttömukavuutta. Siinä on säädettävä ja ohjattava nopeus alariman täydellistä kohdistusta varten sekä matalampi melutaso ensiluokkaista kokemusta varten. Pehmeä käynnistys- ja pysäytystoiminto ei ainoastaan lisää laadukasta tunnetta, vaan auttaa myös pidentämään sekä moottorin että kaihtimien käyttöikää.  

Tämä moottori on suunniteltu tarjoamaan nopeamman asennuksen. Sen elektroniset käyttörajat mahdollistavat nopean asennuksen ja täydellisen toiminnan, eikä mekaanista pysäytintä tarvita asennuksen yhteydessä. Somfy TLW25 WT -moottori voidaan asentaa ilman lisätyökaluja, ja edistyneet asetukset voidaan määrittää Somfy Pro Set&Go -työkalun avulla. Tämän ansiosta säästät arvokasta aikaa asetusten määrittämisessä ja saat myös hyödyllistä tietoa lämpötiloista ja sykleistä.

Näe ja osta kaikki TLW25 WT -moottorit ja tarvikkeet.
Magneettiliittimet Somfy WireFree -tuotteiden vaivattomaan lataamiseen 

Magneettiliittimet Somfy WireFree -tuotteiden vaivattomaan lataamiseen 

Somfyn magneettiset lataussovittimet parantavat huomattavasti kaikkien sisäverhoille suunniteltujen Somfy Wirefree -moottoreiden latauskokemusta. Laturi voidaan liittää moottoriin ilman, että sen lähelle tarvitsee mennä, mikä poistaa riskin, että liittimet vahingoittuvat virheellisellä liitännällä niitä kytkettäessä. Se on yhteensopiva kaikkien uusien Somfy WireFree -tuotteidemme kanssa. 
Näe ja osta magneettinen liitin.
TaHoma lisää mukavuutta, helppoutta ja myyntiä 

TaHoma lisää mukavuutta, helppoutta ja myyntiä 

Tarjoa asiakkaillesi lisämukavuutta sekä vaivattomuutta, ja kerro Somfyn TaHoma switch -ohjaimesta automaatioratkaisuista puhuttaessa. Sen lisäksi, että voit myydä lisälaitteita TaHoman avulla, hyödyt myös suuresti TaHoma pro -sovelluksesta ja Serve-e-Gosta, kun asennat tuotteita asiakkaillesi.
Näe ja osta TaHoma switch.